Zonele bucătăriei

Zonele bucătăriei

Tu știi care sunt zonele bucătăriei ?

Dacă nu , acest articol te va ajuta să îți structurezi obiectele din bucătărie în dulapurile corespunzătoare , lucru care îți va reduce considerabil timpul petrecut în prepararea alimentelor . În cazul în care cunoști aceste zone , vei găsii mai multe sfaturi utile asupra sistemelor de folosință al dulapurilor .

Dacă îți gătești singur atunci știi foarte bine că activitatea în bucătărie este solicitantă . În medie o persoană folosește bucătăria de 30 de ori pe zi , dulapurile sunt deschise în medie de 80 de ori pe zi . Deci putem spune că ne petrecem o bucată bună din timp în această încăpere . Fie că o facem cu plăcere sau nu , cu toții ne dorim să reducem durata activităților culinare , pentru a avea mai mult timp de petrecut cu familia , prietenii sau în alte activități personale .

Dulapuril de bucătărie ( cu sertare fixe) care nu se deschid automat îngreunează activitățile zilnice deoarece fac greu accesibile produsele din partea inferioară . Dacă doriți să reduceți timpul activităților culinare atunci cu siguranță aveți o problemă .

Soluția? Instalați sertare mobile care va permit să accesați orice produs rapid , comfortabil și ușor . De asemenea sistemele SERVO-DRIVE FLEX și TIP-ON BLUMOTION care permit deschiderea sertarelor și a dulapurilor cu o singură atingere te ajută enorm în momentele când ai mânile ocupate sau/și nu te poți apleca .

Depozitați obiectele utilizate frecvent în zona “mijlocie” , între umeri și șolduri , iar obiecte mai puțin frecvent utilizate deasupra sau sub această zonă.

Un design inteligent / dinamic de bucătărie oferă avantajele distanțelor mai scurte, proceselor de lucru și accesoriilor practice și atractive. Atunci când sunt implementate corespunzător, puteți crește capacitatea de stocare a bucătăriei dvs. cu pană la 55% pe spațiu de depozitare sau prin retragere.

Zona 1: Depozitarea produselor alimentare

Scopul acestei zone este de a furniza sertare care să păstreze proviziile în afară drumului incă la îndemână bucătarului. Este important să vă optimizați fluxul de lucru, să mențineți distanțele scurte și să reduceți timpul pe care îl cheltuiți pentru orice activitate.

Unitătile de extensie înalte și pline vă permit să vă planificați și să organizați depozitarea alimentelor astfel încât obiectele frecvent utilizate să poată fi atinse fără foarte mare efort. Sertarele de nivel înalt pot fi scoase separat. Ar trebui să puteți vedea și ajunge la orice produs cu usurintă.

Zona 2: Pregătirea produselor alimentare
În mod ideal , produsele și ustensilele de gătit ar trebui să fie în apropierea aragazului și sub unităti de perete. În această zonă, obiectivul este de a incorpora opțiuni utile pentru a stoca uleiurile si condimentele la o distantă cât mai apropiata . Rafturile de condimente care se extind complet asigură vizibilitate completă și acces imediat.

Zona 3: Vase și tigăi
Un sertar panoramic spațios, organizat și ușor accesibil este esențial. Sertarele de panouri foarte adânci și mari sunt adesea răspunsul pentru obiectele voluminoase, cum ar fi alimentele sau ustensilele, iar sertarele superficiale sub cuptor sunt ideale pentru depozitarea tăvilor de coacere și a conservelor.

Un sertar adânc, este rezolvarea pentru obiectele voluminoase precum oalele . Pentru a maximiza spațiul, instalați compartimente înguste pentru a ține capacele în poziție verticală.

Zona 4: Curătarea și deșeurile

Spațiul langă și sub chiuvetă este un loc excelent pentru produsele de curățenie și deșeuri. Unitătile de bază sunt ideale pentru prosoape și agenți de curătare, iar sertarele foarte mari oferă spațiu suficient pentru a stoca obiecte mai mari, cum ar fi găleti și mașini de curătat.

O modalitate excelentă de a optimiza spațiul de stocare pentru produsele de curătat este să instalați un sertar sub chiuvetă.

Zona 5: Farfurii și tacâmuri

În mod ideal, această zonă trebuie să fie amplasată lângă zona de curățare, pentru a scurta distanța atunci când goliți mașina de spălat vase sau puneți vase în dulapuri.

Pentru sertare , recomandarea noastra este sistemul ORGA-LINE deoarece oferă spațiu de pliere pentru tacâmuri farfurii și alte gadgeturi de bucătărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Programează o întâlnire în magazin. Click aici

Home
Bucatarii
Portofoliu
Programare
logoprogramari
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.